WIFI-as-a-service

betrouwbaar, veilig en zorgeloos WiFi zonder omkijken 

Naast de ingebouwde WiFi-module van de BICbox kan er een behoefte zijn aan een uitbreiding en optimalisatie van de WiFi dekking naar meerdere ruimtes of buitenlocaties. Met WiFi-as-a-Service van Beeincontrol beschikt u over een betrouwbaar, veilig en vooral zorgeloos WiFi-netwerk.
Geen kostbare investeringen in kennis, tijd, hardware en installatie meer. Gewoon voor een vast bedrag per accesspoint per maand.
enkele toepassingsgebieden:

    Kantoor-omgevingen

  Publieke ruimtes

   Horeca

   Evenementen

    Campings

Beeincontrol is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van professionele en betrouwbare draadloze en bekabelde netwerken. Onze technische specialisten staan u graag te woord om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.Functioneel en technisch ontwerp

Door middel van een kort gesprek en een site-survey vertalen wij uw behoefte naar een functioneel en technisch ontwerp; wat zijn de gewenste functionaliteiten en hoe gaan we dit technisch realiseren? Denk hierbij aan de gewenste  bandbreedte, dekking, het aantal gebruikers, radiofrequenties en het bepalen van de meest optimale locatie van verschillende accesspoints en bekabeling.

hardware

Geen complexe apparatuur-selectie meer. Omdat u de WiFi als dienst afneemt, zorgen wij voor de juiste hardware. Bij een defect vervangen wij de apparatuur, uiteraard zonder bijkomende kosten. Beeincontrol maakt gebruik van professionele WiFi accesspoints welke de 802.11ac WiFi-standaard en roaming ondersteunen.

INSTallatie en configuratie

Onze technische specialisten installeren, configureren en testen het WiFi-netwerk volgens het technisch ontwerp.


24/7 monitoring

Een goed werkend WiFi-netwerk is complexe materie. Om er zeker van te zijn dat uw WiFi-netwerk goed blijft functioneren, houden wij uw netwerk 24/7 in de gaten. Zo lossen we storingen op, vaak nog voordat u het door heeft. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan is een van onze technische specialisten snel met de juiste onderdelen op locatie.

Gescheiden gasten-netwerk

Om te voorkomen dat gasten bewust of onbewust uw bedrijfsvoering in gevaar brengen, zorgen wij ervoor dat het gasten wifi netwerk gescheiden is van uw eigen netwerk.    

Guest portal

Als aanbieder bent u verantwoordelijk voor het surfgedrag van uw gasten. Breng uw gasten op de hoogte van uw voorwaarden en laat ze hiermee akkoord gaan. Wij passen de guest portal naar uw huisstijl aan en kunnen de gast desgewenst doorsturen naar uw website of social-media.

vouchers

Indien gewenst kunnen we een voucher-systeem met printer leveren. Zo kunt u gasten voor een bepaalde tijd (gratis of tegen betaling) met een persoonlijk wachtwoord in laten loggen. Zodra de tijd verstreken is, zal de WiFi-verbinding worden verbroken.

Event wifi

Organiseert u een evenement? Met ons concept kunnen wij uw evenement voorzien van een tijdelijke internetverbinding en WiFi-netwerk.